20/09/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 - 12:24

Καταγγελία από δύο ΕΠΣ για Σαρρή!

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΠΤΩΤΗ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Σε μια κίνηση που ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στην ΕΠΟ και τον πρόεδρό της Γιώργο Σαρρή προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (24/5) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου (ΦΩΤΟ) και ο ομόλογός του στην ΕΠΣ Κιλκίς Γιάννης Χατζηαποστόλου.

Οι δυο τους, μαζί με δικηγόρο, βρέθηκαν σε Ειρηνοδικείο της Αθήνας και ζήτησαν να βγει έκπτωτη η τωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, καθώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grandsport.gr, κατηγορούν τον πρόεδρό της ότι προσέλαβε συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα την ανιψιά του, έναντι μηνιαίου μισθού που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι δύο παράγοντες κατήγγειλαν και μια σειρά άλλων παραβάσεων, ενώ η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Κιλκίς αντιτίθενται και στην ενοποίηση Γ’ - Δ’ Εθνικής, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για απόφαση που έπρεπε πρώτα να «περάσει» από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

«Από 6 Οκτωβρίου που έχει αναλάβει, έχουν πάρει μια σειρά αποφάσεων όπου είναι πέρα για πέρα παράνομες. Λέμε ότι η διοίκηση είναι έκπτωτη και ζητάμε από το Ειρηνοδικείο να ορίσει Διοικούσα Επιτροπή μέχρι να γίνουν εκλογές. Κατ' αρχήν ο κ. Σαρρής προσέλαβε την ανιψιά του στην ΕΠΟ με μισθό-πρόκληση για την κατάσταση που επικρατεί», ανέφερε σε δηλώσεις του στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Βέβαια, μένει να φανεί εάν αυτή η κίνηση των προέδρων της ΕΠΣ Ηρακλείου και της ΕΠΣ Κιλκίς είναι ουσιαστική ή αν πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού. Και, βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η προσφυγή σε πολιτικά δικαστήρια για θέματα που σχετίζονται με το ελληνικό (και όχι μόνο) ποδόσφαιρο έχει συνέπειες, καθώς είναι ενέργεια που αντιτίθεται στο αυτοδιοίκητο.

Μοιραστείτε το: