Στον πάγκο ο Ανέστης στο 2-2 της Χάποελ Μπερ Σεβά με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ
H Σπαρτάκ Τρνάβα ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης (31/7) την έκπληξη και προκρίθηκε στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της Λέγκια Βαρσοβίας.
Ο ιστορικός σύλλογος από την Σλοβακία είχε επικρατήσει με 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο παρά την ήττα με 1-0, εντός έδρας, που γνώρισε στον αγώνα ρεβάνς. Να σημειωθεί ότι από το 37’ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βέσοβιτς.
Η Σπάρτακ θα βρει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας - Σούντουβα (3-0).
Αποκλεισμός και για την Χάποελ Μπερ Σεβά που παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την οποία είχε χάσει με 5-0 στον πρώτο αγώνα. Ο Γιάννης Ανέστης μετά την κακή εμφάνιση του πρώτο αγώνα, κάθισε στον πάγκο.
Η Ντινάμο θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τον νικητή του ζευγαριού Αστάνα - Μίντιλαντ, ενώ η Χάποελ Μπερ Σεβά θα παίξει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ.
Τέλος, στην επόμενη φάση προκρίθηκε η Σκεντίγια από τα Σκόπια που έφερε ισοπαλία 0-0 με τη Σερίφ αλλά είχε νικήσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η Σκεντίγια θα βρει στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την Σάλτσμπουργκ.
Για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η Πιούνικ Ερεβάν νίκησε με 1-0 την Τομπόλ Κοστονόι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση αφού είχε χάσει στον πρώτο αγώνα, εκτός έδρας, με 2-1.
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - Β' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ
ΤΡΙΤΗ (31/7)
Σέριφ - ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ 0-0 (0-1)
Χάποελ Μπερ Σεβά – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 2-2 (0-5)
ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ - Λέκια Βαρσοβίας 0-1 (2-0)
* Στην παρένθεση το σκορ του α’ αγώνα, με κεφαλαία οι ομάδες που προκρίθηκαν.