Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ένωσης στα πλέι οφ της διοργάνωσης αν δεν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σέλτικ στον γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ * Ράμματα ο Πόνσε
Γνωστοί έγιναν το Σάββατο (4/8) οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Σέλτικ στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι η Ένωση θα μπει στο δεύτερο… υπογκρούπ της κλήρωσης της Δευτέρας (6/8) ως ισχυρή συνεπώς θα κληρωθεί με ομάδα στα μέτρα της.
Τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ:
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Ζρίνσκι (Βοσνία)
Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) – Βαλούρ Ρέικιαβικ (Ισλανδία)
Σπάρτακς Γιουρμάλα (Λετονία) – Σουντούβα (Λιθουανία)
Δε Νιού Σεντς (Ουαλία) – Μίντιλαντ (Δανία)
Τορπέντο Κουτάισι (Γεωργία) – Κουκές (Αλβανία)
Θλαστικό τραύμα ο Πόνσε
Από εκεί και πέρα, η προπόνηση του Σαββάτου επεφύλασσε ένα απρόοπτο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Συγκεκριμένα, ο Εζεκιέλ Πόνσε υπέστη ένα θλαστικό τραύμα κάτω από το χείλος, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, και του έγιναν ράμματα. Πάντως, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και ο Αργεντινός επιθετικός θα είναι «παρών» στο ματς με τη Σέλτικ.
Όσον αφορά την κατάσταση των Τσιγκρίνσκι και Γιαννούτσου αμφότεροι συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους.