Μόνο ένα γκολ κι αυτό από πέναλτι έχουν δεχθεί μέχρι τώρα οι Περιστεριώτες
Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να μοιράζεται την κορυφή με τον ΠΑΟΚ ύστερα από πέντε αγωνιστικές.
Σε αυτά τα πέντε ματς οι «κυανόλευκοι» έχουν δεχθεί μόλις ένα τέρμα, κι αυτό από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάζουρεκ στο 1-2 της πρεμιέρας επί του Παναιτωλικού, για να γίνει έτσι σαφές ότι η άμυνα αποτελεί μέχρι τώρα το πιο δυνατό όπλο των Περιστεριωτών στο δρόμο για την επιτυχία.
Και δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι η παραμονή των Ρισβάνη, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη για δεύτερη χρονιά έχει συμβάλει καθοριστικά, ώστε ο Ατρόμητος να έχει συνοχή και ομοιογένεια στα μετόπισθεν.
Φυσικά, μέχρι στιγμής και ο Μέγιερι έχει δείξει σταθερότητα και πως μπορεί να καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Γιαννιώτης με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.