Την Παρασκευή (25/3) θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο * Χωρίς τέσσερις οι Νεοσμυρνιώτες
Τη δυνατότητα να δουλέψει κάποια πράγματα ακόμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και παράλληλα να πάρουν κάποιες ανάσες οι παίκτες δίνει η διακοπή του πρωταθλήματος.
Ωστόσο, ο Εβρίτης τεχνικός θέλει να έχουν αγωνιστικό ρυθμό οι ποδοσφαιριστές του και γι' αυτό κλείστηκε φιλικό με τον Παναθηναϊκό, καθώς ίδια άποψη είχε και ο Αντρέα Στραματσιόνι.
Τελικά, οι δύο ομάδες θα παίξουν την Παρασκευή (25/3) στις 16.00 στη Λεωφόρο κεκλεισμένων των θυρών και θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τσεκάρουν οι προπονητές και κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα.
Από εκεί και πέρα, προβλήματα στον Πανιώνιο δεν υπάρχουν, από τις προπονήσεις του οποίου απουσιάζουν μόνο οι διεθνείς του. Αυτοί είναι οι Ρισβάνης, Σιώπης, Μασούρας και Ανσαριφάρντ, με τον δεύτερο να έχει κάποιες ενοχλήσεις ακόμα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά να έχει ενσωματωθεί κανονικά στην Ελπίδων.
Αντιλαμβάνεται, πάντως, κανείς πως με αυτές τις απουσίες δεδομένα θα δούμε κάποιους εκ των Πατσατζόγλου, Βιγιάλμπα, Μπαργκάν και Καθάριου να παίζουν αρκετά, αν και ο τελευταίος έχει πάρει... ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ουζουνίδη στα ματς που έγιναν πρόσφατα.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ