Κανονικά στην αποστολή για το ματς με τον Άρη Χάκετ και Παπαπέτρου, με τον Λοτζέσκι να είναι ο μόνος «παροπλισμένος»
Μετά τη νίκη στον έναν… τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στο δεύτερο συνεχόμενο, αυτή τη φορά για την Α1 μπάσκετ ανδρών.
Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Δευτέρα (28/3, 19.00) τον Άρη θέλοντας με νίκη να «αγκαλιάσουν» το πλεονέκτημα στα πλέι οφ και στο έργο τους αυτό θα έχουν σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.
Μοναδική εξαίρεση παραμένει ο Λοτζέσκι, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις συνέπειες του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Αντίθετα, παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν, Παπαπέτρου και Χάκετ βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.
Ο Έλληνας άσος έχει ένα μικρό πρόβλημα στο γλουτό και ο συμπαίκτης του στο δάχτυλο του αριστερού του χεριού, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί με μικρό νάρθηκα.