07/05/2025
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 - 00:20

Τακτική και δίτερμα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα στην Ξάνθη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής (17/4) κόντρα στην Ξάνθη, στο οποίο διακυβεύεται η έκτη θέση και ίσως και η Ευρώπη για τους Ηπειρώτες.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην προπόνηση της Πέμπτης (14/4). Το πρόγραμμα σε αυτή περιελάμβανε ομαδική αμυντική και επιθετική τακτική, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα.

Ο μοναδικός απών είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Ο 26χρονος είναι πολύ πιθανό να αντικατασταθεί από τον Γιάκο.

Αν γίνει αυτό, τότε θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Ακόστα. Δύσκολα θα υπάρξει, πάντως, άλλη αλλαγή συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά της προηγούμενης αγωνιστικής.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: