Έχασε με 2-0 από το τελευταίο Ανόβερο και εξανεμίζονται οι ελπίδες της για την τετράδα
Ιδανική αυτόχειρας είναι η Γκλάντμπαχ, η οποία μέσα σε δύο αγωνιστικές μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί της Χέρτα Βερολίνου γνώρισε ισάριθμες ήττες.
Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε από την Ίνγκολσταντ και την Παρασκευή (15/4) τα «πουλάρια» δέχτηκαν ηχηρό χαστούκι από το τελευταίο Ανόβερο, το οποίο κέρδισε με 2-0 και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες παραμονής που του έχουν απομείνει.
Ο Αντόν ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 49' και το 2-0 έγινε από τον Σόμπιεχ στο 60'. Έτσι, η ομάδα του Στέντελ πήγε με ματς περισσότερο στο -7 από τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία, αν τελείωνε τώρα η Μπουντεσλίγκα, θα έπαιζε μπαράζ.
Τέλος, η Γκλάντμπαχ έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από την τέταρτη Λεβερκούζεν κι ενώ έχει ματς περισσότερο. Οι «ασπιρίνες» παίζουν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης το Σάββατο (16/4) και στη συνέχεια απομένουν τέσσεριες αγωνιστικές.
ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σακάι, Μιλόσεβιτς, Σανέ, Αλμπορνόθ, Αντόν (88' Χόφμαν), Σμίντεμπαχ, Κιγιοτάκε, Σαρενρέν-Μπαζέ (77' Σουλεϊμάνι), Κάραμαν, Σόμπιεχ (83' Ζάλαϊ).
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Ελβέντι (83' Χαν), Κρίστενσεν, Στρανζλ, Νταχούντ (54' Τραορέ), Νόρντβαϊντ, Τζόνσον, Βεντ, Στιντλ, Αζάρ (54' Χέρμαν), Ραφαέλ.
Το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 30ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (14/4)
Ανόβερο - Γκλάντμπαχ 2-0 (49' Αντόν, 60' Σόμπιεχ)
Σάββατο (16/4)
Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ (16:30)
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)
Ντάρμσταντ - Ίνγκολσταντ (16:30)
Χοφενχάιμ - Χέρτα Βερολίνου (16:30)
Άουγκσμπουργκ - Στουτγάρδη (16:30)
Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε (19:30)
Κυριακή (17/4)
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Αμβούργο (16:30)
Μάιντς - Κολωνία (18:30)