Άτυχος στάθηκε για ακόμα μία φορά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και θα μείνει πολλούς μήνες εκτός δράσης
Ο εφιάλτης επιστρέφει για τον Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση της Στόουκ Σίτι και, όπως έγινε γνωστό από το ιατρικό επιτελείο, θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό διάστημα, χάνοντας ένα μεγάλο μέρος της επόμενης σεζόν.
Ο Ολλανδός διεθνής είχε για ακόμα μία φορά στο παρελθόν πολύ σοβαρό τραυματισμό και πλέον θα χρειαστεί να ξαναζήσει στιγμές που... στοίχειωναν το παρελθόν του. Συγκεκριμένα, το 2011, όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα, είχε υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, μένοντας εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα που ξεπέρασε τους 7 μήνες.
Δεν ησύχασε, όμως, μετά την πρώτη, πικρή εμπειρία του, καθώς τον Μάιο του 2013 είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στο δεξιό δικέφαλο, μένοντας στα πιτς για ακόμη 4 μήνες.