Τρόφιμα και δώρα σε 350 ανθρώπους που θα δώσουν το «παρών» στο ματς με τον ΠΑΟΚ
Σε μια συμβολική και αξιέπαινη κίνηση προχωρά η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία τη Μεγάλη Τρίτη (26/4) ενημέρωσε ότι θα βρεθούν 350 πρόσφυγες στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Η Ένωση θα μοιράσει τρόφιμα και δώρα στους ανθρώπους που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους στο ματς της Μεγάλης Τετάρτης (27/4) για την προημιτελική φάση της Α1 ανδρών.
Η σχετική ανακοίνωση: «H AEK B.C. ανακοινώνει, ότι για ακόμη μια φορά η στήριξη στους πρόσφυγες, που βρίσκονται στη χώρα μας συνιστά υποχρέωση και καθήκον μαζί.
Η ΑΕΚ, όπως κατ' επανάληψη έχει γραφεί, γεννήθηκε μέσα από την καταστροφή. Έζησε το δραματικό ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Βίωσε το διωγμό της Πόλης.
Η ΑΕΚ συναισθάνεται όσο κανείς τη μάχη των προσφύγων για επιβίωση. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στα γονιδιακά χαρακτηριστικά της η ΑΕΚ κάλεσε σε ακόμη μία εντός έδρας αναμέτρηση 350 πρόσφυγες, οι οποίοι διαβιούν σε δύσκολες συνθήκες στις περιοχές του Ελαιώνα και του Ελληνικού.
Οι πρόσφυγες, ως επί το πλείστον οικογένειες με παιδιά, θα δώσουν το "παρών" με μέριμνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση της Τετάρτης (27/4) με τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Στο περιθώριο του αγώνα η ΑΕΚ θα διανείμει τρόφιμα και δώρα.
Η ΑΕΚ Β.C. θα συνεχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση αυτή, με πρωτοβουλίες, όπου ο άνθρωπος και τα παιδιά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι δράσεις της θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Το απαιτούν οι ανάγκες, το απαιτεί η Ιστορία μας».