Στο πλευρό της διοίκησης οι ποδοσφαιριστές του «Γηραιού»
Το φετινό απολογισμό για τον Ηρακλή έκανε ο Λευτέρης Ιντζόγλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Μ. Πέμπτη (28/4), σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Ο άσος του «Γηραιού», εκτός από τα πεπραγμένα της ομάδας του, αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα, ενώ τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν την προσπάθεια της διοίκησης.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο μέσος του Ηρακλή στον Arena 89,4: «Από σήμερα ξεκινάμε άδεια, να ξεκουραστούμε λίγο και θα επιστρέψουμε την επόμενη Τετάρτη. Ήρθε και ο πρόεδρος σήμερα, για τις καθιερωμένες ευχές για το Πάσχα. Τώρα περιμένουμε την απόφαση για την άδεια, και περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει αισιοδοξία πάντως. Ο πρόεδρος το προσπαθεί, έχει κάνει πολλή δουλειά και ευελπιστούν ότι όλα θα πάνε καλά».
Αναφορικά με το αν ήταν έτοιμοι να κάνουν αποχή: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν θα μας έδινε κάποια λύση και δεν θα ήτανε καλό για μας. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει δείξει κατανόηση και έχει στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης και του προέδρου».
Για τη φετινή χρονιά: «Ήταν μια χρονιά με θετικό πρόσημο αλλά κανέναν δεν έμεινε ικανοποιημένος. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο κοντά στις θέσεις των πλέι οφ αλλά δεν έγινε».
Σχετικά την κορυφαία στιγμή της σεζόν: «Σίγουρα το διπλό στην Τούμπα, από εκεί και πέρα η νίκη στην Τρίπολη αλλά και η νίκη με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο ήταν από τις πολύ καλές στιγμές της φετινής σεζόν».
Για την εμπειρία της Σούπερ Λίγκας: «Οι εμπειρίες που πήραμε όλοι ήταν σημαντικές. Δεν θεωρώ πάντως ότι είναι τόσο διαφορετικό το επίπεδο από πέρυσι που ήμασταν στην Φούτμπολ Λιγκ. Με τις εμπειρίες που πήραμε όλοι μας, θεωρώ ότι του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτεροι».