24/02/2025
ΠΑΟΚ | Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 - 20:47

Τριάρα ο ΠΑΟΚ

Καλός ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο φιλικό με την Πιρίν, την οποία νίκησε με 3-0

Το δείγμα ήταν θετικό... Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ παρουσίασε καλή εικόνα κόντρα στην Πιρίν, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Βουλγαρίας, την οποία νίκησε με 3-0 το απόγευμα της Τετάρτης (4/5) σε φιλικό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στηρίχτηκε στο 4-2-3-1 στο οποίο επιμένει πολύ ο Βλάνταν Ίβιτς. Έχασε αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε τρία τέρματα.

Στο 17' ο Πέλκας έδωσε στον Τσίμιροτ, εκείνος έκανε το γύρισμα στον Μακ και ο τελευταίος σκόραρε. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζάιρο τροφοδότησε τον Κλάους, ο οποίος έκανε το 2-0, ενώ το 3-0 έγινε στο 42' από τον Τζαβέλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα. Είχαν κάποιες ευκαιρίες με τους Μακ και Ροντρίγκες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο ακόμη γκολ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Αθανασιάδης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: Βελλίδης, Σάμπο, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας (60' Κάτσε), Σκόνδρας, Άντονις, Χαρίσης, Γκολάσα, Μακ (60' Κοροβέσης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (74' Κούστα).

Η Πιρίν άρχισε το παιχνίδι με τους: Κοστόφ, Σάντεφ, Ντιλγκέροφ, Πόπεφ, Σαντάνσκι, Μπενγκίζοφ, Τραγιάνοφ, Τάσεφ, Καραπέτροφ, Τόσεφ, Μπασλίεφ.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ντιάκοφ, Γκένοφ, Νικόλοφ, Μαρκίνιος, Μπεργκόνσι, Βιγιάκι, Μίνερ (τερματοφύλακας).

Μοιραστείτε το: