24/02/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 - 21:10

Εκτός τελικού ο Ελαμπντελαουί

Κάκωση έχει υποστεί ο Νορβηγός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού

Πρόβλημα από το πουθενά για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό χάνει μία πολύτιμη μονάδα του.

Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης (4/5) υπέστη κάκωση λίγο πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο (7/5) κόντρα στην ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως δημιουργείται κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, το οποίο θα κληθεί να καλύψει η δεύτερη επιλογή του Σίλβα για τη συγκεκριμένη θέση, ο Λεάντρο Σαλίνο.

Έτσι, μπαίνει φινάλε στη φετινή σεζόν για τον Ελαμπντελαουί, ο οποίος κατέγραψε στο ενεργητικό του 21 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο και επτά στην Ευρώπη.

Μοιραστείτε το: