24/02/2025
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Σάββατο 7 Μαΐου 2016 - 13:49

Τη Δευτέρα η απάντηση του Δέλλα

Θετικό το κλίμα στη συνάντηση με τον Σπανό και οι «κυανόλευκοι» αισιοδοξούν για το «ναι» του προπονητή του Ατρόμητου

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/5) το προγραμματισμένο ραντεβού του Γιώργου Σπανού με τον Τραϊανό Δέλλα, όπου οι δύο άντρες συζήτησαν για το ενδεχόμενο παραμονής του Έλληνα προπονητή στον πάγκο του Ατρόμητου και τη νέα σεζόν.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν θετικό, αφού προέκυψε πλήρης ταύτιση απόψεων και όλα δείχνουν πως ο 40χρονος τεχνικός θα πει τελικά το «ναι».

Οι «κυανόλευκοι», που είναι αισιόδοξοι, θα περιμένουν ωστόσο την απάντηση του Δέλλα, που ζήτησε χρόνο για να ενημερώσει και τους συνεργάτες του και για την οικονομική πρόταση που υπάρχει, τη Δευτέρα (9/5).

Δύσκολα επομένως φαίνεται πως δεν θα είναι στην ομάδα του Περιστερίου και τη νέα χρονιά ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, ωστόσο μέχρι να δώσουν μέχρι να ειπωθεί το «ναι» τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Μοιραστείτε το: