25/02/2025
Άλλα αθλήματα | Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 - 20:07

Την 4η θέση στο τεχνικό σόλο η Πλατανιώτη

Μια ανάσα από το μετάλλιο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον τελικό

Έφτασε πολύ κοντά -μόλις ένα βαθμό- στην πραγματοποίηση του ονείρου της κατάκτησης ενός μεταλλίου σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης η Ευαγγελία Πλατανιώτη, στον τελικό του τεχνικού σόλο το πρωί της Πέμπτης (12/5) στο Λονδίνο.

Πήρε τελικά την τιμητικότατη 4η θέση, ανάμεσα σε 17 αθλήτριες της Ευρώπης και απέδειξε έτσι τα βήματα προόδου τα δικά της, αλλά και του αθλήματος γενικότερα στην Ελλάδα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτέλεσε θαυμάσια το πρόγραμμά της στο τεχνικό και βαθμολογήθηκε με 86,0587 β. Η Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι, όμως, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο βαθμολογήθηκε με 87,1493 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα Σβετλάνα Ρομάσινα με 93,8865 β. και το ασημένιο η Ουκρανή Άνα Βολάσινα με 90,7289 β.

Μοιραστείτε το: