Επίθεση κατά Μποροβήλου από τους «πράσινους» μετά την απόφαση να μετατεθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού για τη Δευτέρα
Δυσαρέσκεια και αντίδραση... Στον Παναθηναϊκό ήταν δυσαρεστημένοι την Παρασκευή (13/5) για την απόφαση να αναβληθεί το Δ.Σ. στης Σούπερ Λίγκας και απέστειλαν σχετική επιστολή, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο να εξαπολύει επίθεση εναντίον του προέδρου του συνεταιρισμού Γιώργου Μποροβήλου.
Στην επιστολή γίνεται λόγος για «αυθαίρετη απόφαση του προέδρου της Λίγκας Γιώργου Μποροβήλου να αναβάλει τη συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα τη λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των πλέι οφ και η αυθαίρετη αυτή απόφαση εμποδίζει παράνομα και αντικαταστατικά τη συνεδρίαση του αρμοδίου οργάνου για τη λήψη απόφασης αρμόζουσας στα συμφέροντα του συνεταιρισμού και προσαρμοσμένης στις θέσεις που έχει εκφράσει η Nova».
Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητά άμεση σύγκληση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, ζητώντας οι εμπλεκόμενοι φορείς «να προχωρήσουν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα» και στην επιστολή τονίζεται ότι ο Παναθηναϊκός «δεν θα ανεχθεί ουδεμία μεταβολή του προγράμματος, η οποία θα οδηγούσε σε υπέρβαση του χρόνου που έχει ορισθεί για την ολοκλήρωση των αγώνων ή θα έδινε αφορμή για την ενεργοποίηση των προβλεπόμενων στη σύμβαση των τηλεοπτικών ρητρών».
Τέλος, στην επιστολή που δημοσιεύεται στη «Live Sport» του Σαββάτου (14/5), τονίζεται ότι «τυχόν ανατροπή του προγράμματος χωρίς απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας θα οδηγήσει σε ακύρωση της διαδικασίας των πλέι οφ και θα δημιουργήσει αξιώσεις εναντίον παντός υπευθύνου για τις ζημιές που θα προκληθούν, για τη δικαστική επιδίωξη των οποίων η εταιρία μας επιφυλάσσεται κατηγορηματικά».