Θετική είδηση για Ίβιτς και δουλειά σε πολλά μέτωπα
Καλά νέα για τον Ίβιτς... Ο Μιγκέλ Βίτορ προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (20/5), καθώς οι εξετάσεις του έδειξαν πως έχει σχεδόν ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έτσι -εκτός απροόπτου- θα βρίσκεται στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο.
Το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά σε διάφορους τομείς.
Αρχικά οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις συναρμογής και τεχνικής, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στην αμυντική τακτική με ζώνες. Το τελευταίο κομμάτι ήταν αφιερωμένο σε δίτερμα εννιά εναντίον εννιά με συγκεκριμένο τακτικό προσανατολισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα (23/5) στη Νέα Σμύρνη ξεκινά το τελευταίο σπριντ της ομάδας για την φετινή σεζόν. Οκτώ ημέρες, τέσσερα παιχνίδια με το αγωνιστικό τμήμα να προσπαθεί να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους ποδοσφαιριστές για τις κρίσιμες αναμετρήσεις.