Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση για την υπόθεση Κύρκου και την Τετάρτη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ καλείται στην Επιτροπή Εφέσεων…
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ξέμπλεξε ακόμα από την υπόθεση Κύρκου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοδίκως στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είχε απαλλαχθεί από κάθε κατηγορία σχετικά με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα για την επίθεσή του προς τον παρατηρητή διαιτησίας στο εν λόγω ματς.
Ωστόσο, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση και έτσι καλείται το μεσημέρι της Τετάρτης (25/5) να δικαστεί εκ νέου από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Ομοσπονδίας.
Αναλυτικά όλες οι υποθέσεις που ανακοινώθηκε ότι θα εκδικαστούν (αυτή του Μελισσανίδη είναι υπ’ αριθμόν 6) είναι οι ακόλουθες:
«Την Τετάρτη 25/5/2016 και ώρα 16:30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:
1. ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ κατά της υπ' αριθμ. 313/27-10-2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).
2. ΕΦΕΣΗ ποδοσφαιριστή KUAMATIEN EMMANUEL KONE κατά της υπ' αριθμ. 83/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).
3. ΕΦΕΣΗ του σωματείου ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ κατά της υπ' αριθμ. πρωτ. 303/2016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ
4..ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ' αριθμ. 86/2016 απόφασης της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΕΠΟ.
5. ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΟ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ' αριθμ. 56/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE.
6. ΕΦΕΣΗ του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κατά της υπ' αριθμ. 17/2016 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ».