Κατηφορίζει εκ νέου στην Αθήνα ο «Δικέφαλος» * Με 19 ποδοσφαιριστές στο αεροπλάνο η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς
Με 19 παίκτες θα επανέλθει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην ΑΕΚ (29/5, 20.00).
Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία της μίας προπόνησης, δουλεύοντας στα ειδικά κομμάτια της τακτικής που πρέπει να ακολουθήσει ο «Δικέφαλος» για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.
Μετά το τέλος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην ΑΕΚ.
Αυτοί είναι οι: Βελλίδης, Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Κίτσιου, Σκόνδρας, Λέοβατς, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Άντονις, Τζιόλης, Χαρίσης, Μακ, Ροντρίγκες, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης.