27/02/2025
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σάββατο 28 Μαΐου 2016 - 20:29

Σταθερά εκτός αποστολής ο Μπακασέτας

Αρκετές και πάλι οι απουσίες για τον Πανιώνιο * Δύο επιστροφές για Ουζουνίδη

Να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν, δεδομένων και των αρκετών απουσιών που έχει, θέλει ο Πανιώνιος, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο (28/5) για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό με προπόνηση στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ανσαριφάρντ μπορεί να είναι καλύτερα, αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός, όπως και ο Καραμάνος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Οι δύο προαναφερθείσες απουσίες σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό του Μπακασέτα για άλλη μία φορά αποδυναμώνουν πολύ τους «κυανέρυθρους» μεσοεπιθετικά. Πρακτικά τα κουκιά είναι μετρημένα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα έχει τις ίδιες επιλογές με την Τούμπα. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Χαλκιαδάκης είναι εντάξει και μπορεί να παίξει.

Το ευχάριστο για τον Εβρίτη τεχνικό είναι ότι μετρά και δύο επιστροφές. Ο λόγος για τους Οικονόμου και Βαλεντίνο Βλάχο, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους και θα πάρουν ξανά θέση στο αρχικό σχήμα, εκτός απροόπτου.

Αναλυτικά η αποστολή, από την οποία έμεινε ξανά εκτός ο Διούδης για να ξεκουραστεί: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Κώστας Βλάχος, Τασουλής Ποζατζίδης, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Μπαργκάν, Πινιώτης, Χαλκιαδάκης, Οικονόμου, Βαλεντίνος Βλάχος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: