Χαρακτήρισε άνιση διαδικασία τα πλέι οφ για τον Πανιώνιο ο Εβρίτης τεχνικός
Μία ακόμη ήττα γνώρισε στα πλέι οφ ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό δεν έχει καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα.
Στη Λεωφόρο στάθηκε καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά έχασε με 1-0 από τους «πράσινους» με το γκολ του Λέτο. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του και στο μικρό της ρόστερ.
Αναλυτικά όσα είπε: «Μπήκαμε σε μια άνιση διαδικασία, θα ήταν δύσκολο και λόγω του μικρού ρόστερ. Δεν έχω κανένα παράπονο, ό,τι είναι να κάνουν τα παιδιά το κάνουν.
Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν προσπαθούν. Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε και κάποιους άλλους παίκτες για τη νέα χρονιά.
Μην ξεχνάμε πως σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε νέα χρονιά και πάλι είχαμε ένα θέμα με τον Ρισβάνη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Είναι πολύ κουρασμένα, λογικό είναι. Αν είχαμε τους μεσοεπιθετικούς μας θα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα. Έγιναν όσα έγιναν και άλλαξαν τα δεδομένα για εμάς.
Έχουμε το ματς με την ΑΕΚ και να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Είναι δύσκολα για εμάς τώρα, καθώς πρέπει να αλλάξουμε τη μεσοεπιθετική μας ομάδα. Μιλάμε με κάποια παιδιά που είναι να έρθουν στην ομάδα, περιμένουμε να συμφωνήσουμε. Δεν έχουμε, όμως, χρόνο και πολλές επιλογές».