27/02/2025
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 - 14:46

Ανακοίνωσε Ρότσα και Ροντρίγκεζ ο Παναιτωλικός

Οι Αγρινιώτες ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές των δύο Πορτογάλων

Σεφτέ στις μεταγραφές έκανε ο Παναιτωλικός, ο οποίος τη Δευτέρα (30/5) ανακοίνωσε την απόκτηση των Μιγκέλ Ροντρίγκεζ και Λουίς Ρότσα.

Οι δύο Πορτογάλοι είχαν έρθει σε συμφωνία με τους Αγρινιώτες από την προηγούμενη εβδομάδα και, αφού έγιναν και τα διαδικαστικά, έβαλαν την υπογραφή τους σε συμβόλαια τριετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο άρχισε σήμερα με δύο σημαντικές προσθήκες. Ο Μιγκέλ Ροντρίγκεζ και ο Λουίς Ρότσα υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, με τριετή χρονική διάρκεια.

Έως τώρα αγωνίζονταν σε ομάδες της Πορτογαλίας, ο Ροντρίγκεζ στη Νασιονάλ και ο Ρότσα στην Γκιμαράες. Ο πρώτος γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1993 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ο δεύτερος γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1993 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας».

Μοιραστείτε το: