Το «France Football» αποκαλύπτει ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό
«Βροχή» τα ονόματα... Σε μεταγραφική περίοδο βρισκόμαστε, λογικό είναι να εμφανίζονται όλο και περισσότερα δημοσιεύματα σχετικά με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.
Τελευταίο όνομα στη σχετική λίστα, αυτό του Ισαάκ Μπελφοντίλ, με το «France Football» να υποστηρίζει την Τρίτη (31/5) πως τον εξετάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχει προταθεί και στην ΑΕΚ. Ο 24χρονος, μάλιστα, απασχόλησε και την περσινή θερινή μεταγραφική περίοδο τους «ερυθρόλευκους».
Στο εν λόγω δημοσίευμα σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός εξετάζει και πάλι την περίπτωση του νεαρού άσου της Μπανίγιας, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο της Αραβικής Χερσονήσου μετά τις 9 Ιουνίου.