27/02/2025
Ειδήσεις | Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 - 13:06

Τα καλύτερα για Μπεργκ ο Ιμπραΐμοβιτς

Είπε πως τον θέλει για παρτενέρ του στην Εθνική Σουηδίας, μεταξύ άλλων

Μπορεί ο Τζον Γκουιντέτι να έκανε μια καλή σεζόν με τη Θέλτα και να είναι σε θέση να βοηθήσει τη Σουηδία στο Euro 2016, όμως δίλημμα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν υπάρχει.

Δίπλα του πρέπει να παίξει ο Μάρκους Μπεργκ, όπως είπε, με το μέχρι πρότινος επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να στάζει μέλι για τον φορ του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά είπε: «Νομίζω ότι ο Μάρκους έχει φτάσει το 100% της ποιότητάς του. Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να δώσει το μέγιστο στην ομάδα.

Ο Γκουιντέτι δεν είναι ακόμα σε αυτό το σημείο. Πρέπει να μάθει να μη χαραμίζει άσκοπα ενέργεια. Θα το μάθει, απλά χρειάζεται παιχνίδια και εμπειρία. Ο Μπεργκ είναι ένας καθαρόαιμος σκόρερ. Δουλεύει άψογα η συνεργασία μας. Έκανε πολύ καλή σεζόν στην Ελλάδα και ελπίζω να τα πάμε καλά».

Μοιραστείτε το: