27/02/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 - 16:00

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Παραμύθια για αγρίους»

Τοποθετήθηκαν οι Πειραιώτες για δημοσιεύματα που κάνουν «αποσπασματική χρήση υποκλαπεισών τηλεφωνικών συνομιλιών»

Ξεκάθαρη ήταν η τοποθέτηση του Ολυμπιακού σε δημοσιεύματα που αφήνουν υπονοούμενα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε τηλεφωνικές συνομιλίες με εκδότη εφημερίδας και τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι όλα αυτά είναι κατασκευασμένα ψέματα και ότι Μέσα συγκεκριμένων συμφερόντων προσπαθούν να ρίχνουν λάσπη.

Ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, κάτι που έχουν πράξει και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις και έχουν δικαιωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για άλλη μια φορά η αποσπασματική χρήση υποκλαπεισών τηλεφωνικών συνομιλιών από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων καταλήγει σε σκόπιμη παραποίηση του περιεχομένου τους προκειμένου να κατασκευαστούν "παραμύθια για αγρίους" με πολλή λάσπη και ψέματα. Η φαιδρότητα της ιστορίας δεν επιδέχεται καν διάψευσης, απλώς προκαλεί θυμηδία σε όποιον τη διαβάσει.

Η χρήση και αναπαραγωγή μάλιστα ηχητικού υλικού από ερευνώμενη δικογραφία εκθέτει τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση και καταδεικνύει τη σκοπιμότητα της μεθοδευμένης άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφύγει για μια ακόμη φορά ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως έχει πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν και έχει δικαιωθεί, προκειμένου να λογοδοτήσουν για μια ακόμη φορά ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Θωμαΐδης και ο "γνωστός" κ. Τριανταφυλλόπουλος».

Μοιραστείτε το: