«Να παίξουμε καλύτερα», δήλωσε για το δεύτερο ματς με την Αυστραλία ο Παπασταθόπουλος
Με προπόνηση που έγινε στο «Έτιχαντ» της Μελβούρνης, όπου θα διεξαχθεί και το ματς της Τρίτης (7/6), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ελλάδας για το δεύτερο φιλικό κόντρα στην Αυστραλία.
Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα και έχει αντικατασταθεί από τον Βασίλη Μπάρκα.
Πριν από την προπόνηση οι Μίκαελ Σκίμπε και Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου.
Ο πρώτος, μεταξύ άλλων, είπε: «Γνωρίζω ότι η Μελβούρνη είναι η τρίτη μεγαλύτερη σε ελληνικό πληθυσμό πόλη μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα το πρωί μάλιστα συναντήσαμε Έλληνες φιλάθλους, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο. Ελπίζω να πάμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι. Είναι άλλωστε για όλους ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Μας λείπουν κάποιοι παίκτες-κλειδιά, ειδικά στην επίθεση. Ο στόχος μας είναι να είμαστε πλήρεις και έτοιμοι τον Σεπτέμβριο που ξεκινούν οι αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο».
Όσο για τον στόπερ της Ντόρτμουντ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συναντήσαμε τους Έλληνες της Μελβούρνης σήμερα το πρωί. Οι πρώτες ημέρες στην Αυστραλία ήταν πολύ δύσκολες, μετά το μακρύ ταξίδι και τη διαφορά ώρας. Πλέον είμαστε καλύτερα και ελπίζω να παίξουμε καλύτερα και ευχαριστήσουμε τους Έλληνες φιλάθλους. Άλλωστε για αυτούς ήρθαμε για να τους δώσουμε την ευκαιρία να μας δουν από κοντά και κατά δεύτερο λόγο για την προετοιμασία μας».