05/07/2025
Ομάδες | Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 - 11:38

Στην Ξάνθη ο Ντε Λούκας

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ισπανού μέσου, ο οποίος επέλεξε το «6»

Ξεκίνησε η ενίσχυση του ρόστερ της Ξάνθης. Η πρώτη μεταγραφή των ακριτών στη νέα εποχή της ομάδας μετά την αλλαγή στο όνομά της και στο λογότυπό της είναι γεγονός.

Την Τετάρτη (8/6) η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάμπλο ντε Λούκας, ο οποίος είχε απασχολήσει την Ξάνθη και το περασμένο καλοκαίρι. Φέτος ο 29χρονος Ισπανός μέσος μέτρησε 9 συμμετοχές με την Μπεϊτάρ και 13 με τη Βιτορούλ, με την οποία και πέτυχε δύο γκολ.

Ο Ντε Λούκας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Χιχόν, με την οποία έγινε επαγγελματίας το 2005. Στη συνέχεια πέρασε από Αλαβές (δανεικός), Βιγιαχόισα, Σαν Ροκέ, Ράγιο Βαγεκάνο Β’, Σαλαμάνκα και Πετρολούλ Πλοέστι. Το νέο απόκτημα της Ξάνθης επέλεξε να φορά το «6» στη φανέλα του.

«Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή PABLO DE LUCAS. Το νούμερο φανέλας του Pablo De Lucas για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα είναι το Νο 6», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας.

Μοιραστείτε το: