Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού αρέσει και σε Σαρλερουά και Μαλίν
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η φυγή του Δημήτρη Κολοβού από τον Ολυμπιακό, καθώς ο νεαρός εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον Μάκρο Σίλβα και δεν θέλει να έχει άλλη μία σεζόν που θα παίξει ελάχιστα.
Έτσι, ψάχνεται κυρίως στο εξωτερικό, το οποίο δείχνει να προτιμά από το να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα δανεικός, παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον.
Το Βέλγιο αυτή τη στιγμή μοιάζει ο πιο πιθανός προορισμός με τις Σαρλερουά και Μαλίν να έχουν εκφράσει εδώ και μέρες την πρόθεσή τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και τη Λόκερεν να μπαίνει επίσης στο κόλπο.
Φαβορί για την απόκτησή του είναι η Μαλίν, αλλά ακόμη δεν πρέπει να θεωρείται προχωρημένη καμία από τις περιπτώσεις που αναφέραμε. Η τελική απόφαση, άλλωστε, θα είναι των Πειραιωτών.