Η επιθυμία του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σουηδίας για τα εναπομείναντα δύο ματς
Έτοιμη κατά… 300% θα πρέπει να είναι η ομάδα του αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Δευτέρας (13/6) με την Ιρλανδία, ο Έρικ Χάμρεν συνεχάρη τον αντίπαλο και στάθηκε στη μέτρια παρουσία της επιθετικής του γραμμής στο μεγαλύτερο διάστημα.
«Μερικές φορές απλά δεν λειτουργείς σωστά. Μπράβο στην Ιρλανδία, δεν μας επέτρεψε να αντιδράσουμε σωστά. Δεν είχαμε πρόβλημα με τη συγκέντρωσή μας. Η εικόνα μας ήταν πραγματικά καλή», είπε αρχικά ο τεχνικός της Σουηδίας.
Στη συνέχεια επεσήμανε: «Η επίθεση δεν ήταν αρκετά καλή. Ήμασταν πάρα πολύ στατικοί, δεν κινηθήκαμε όπως θα έπρεπε. Επίσης, πρέπει να κερδίζουμε περισσότερες δεύτερες μπάλες. Η Ιρλανδία το έκανε καλά, σκόραρε και είχε ένα σουτ στο δοκάρι».
Αναφορικά με το μέλλον της Σουηδίας στη διοργάνωση ήταν σαφής: «Το τωρινό συναίσθημα είναι απογοήτευση και όχι ικανοποίηση παρά την ισοφάρισή μας. Θα πρέπει να είμαστε 300% έτοιμοι στα άλλα δύο παιχνίδια αν θέλουμε να προκριθούμε».
Επιπλέον, για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανέφερε: «Όταν είσαι επιθετικό, χρειάζεσαι υποστήριξη. Η επιθετική μας λειτουργία δεν ήταν καλή. Στα πρώτα 50 λεπτά οι επιθετικοί μας δεν δούλεψαν σωστά».