01/03/2025
Αρχείο Διεθνή | Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 - 23:19

Παραμένει αισιόδοξος ο Σλούτσκι

Παρά την ήττα από τη Σλοβακία ο προπονητής της Ρωσίας πιστεύει πως η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο ματς για την ομάδα του

Αισιόδοξος μέχρι τέλους ο Σλούτσκι... Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας Λεονίντ Σλούτσκι, παρά την ήττα της ομάδας του από τη Σλοβακία το απόγευμα της Τετάρτης (15/6), δεν χάνει την πίστη του για την πρόκριση στους «16» του Euro.

Όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου, όλα θα κριθούν στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ουαλία, καθώς με νίκη η Ρωσία θα καταφέρει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να προκριθεί στην επόμενη φάση.

«Νομίζω ότι η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι με την Ουαλία. Έχει δύο τοπ παίκτες, τον Μπέιλ και τον Ράμσεϊ, που πρέπει να τους προσέξουμε πολύ, όμως μεγαλύτερη σημασία έχει η ομαδική απόδοση», είπε ο Σλούτσκι.

Όσον αφορά το ματς, πρόσθεσε: «Αν είχαμε εφαρμόσει το σχέδιο που είχαμε εκπονήσει από την αρχή, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν το κάναμε, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και έπρεπε να αλλάξουμε τα πράγματα στο κέντρο. Μετά από κάθε ματς προκύπτουν ερωτήματα για την ομάδα και κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά δεν πρόκειται να αναφερθώ σε αυτά δημόσια. Έχουμε χρόνο για ανάλυση και θα μιλήσουμε με την ομάδα».

Για την κριτική που δέχεται σχετικά με τη χρησιμοποίηση της επιθετικής τριπλέτας Κοκόριν, Σμόλοφ και Τζιούμπα, που δεν έχει φανεί αποτελεσματική έως τώρα, τόνισε: «Εξακολουθώ να πιστεύω σε αυτούς, είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, θα μιλούσαμε αλλιώς για τη συνεργασία τους».

Μοιραστείτε το: