Ψάχνει παίκτες ο Παπαδόπουλος για να καλυφθούν τα κενά στον «Γηραιό»
Ημέρα πληρωμών ήταν η Τετάρτη (22/6) στον Ηρακλή με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να έχει εξασφαλίσει τις τελευταίες ημέρες ένα ποσό που του επιτρέπει να καλύψει κάποιες από τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ.
Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι δεν... τους παίρνει να χάσουν τις δόσεις για την εφορία, ενώ ένα ποσό φαίνεται πως πήγε και στον Λεοζίνιο προκειμένου να μην έχει εκείνος το δικαίωμα προσφυγής.
Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι υποχρεωμένος να κοιτά συνεχώς για παίκτες προκειμένου να είναι έτοιμος, όταν κληθεί να κάνει τις εισηγήσεις του για τις μεταγραφές.
Τα κενά στο ρόστερ είναι αρκετά μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις και οι δυσκολίες δεδομένες από τη στιγμή που ο «Γηραιός» δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές άνω των 23ων πλην μίας.