03/03/2025
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 - 00:50

Πρώτη για ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι

Αερόβιες ασκήσεις και αγωνιστικά παιχνίδια περιελάμβανε το πρόγραμμα

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα κάνει εκεί για άλλη μία χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Εκεί οι Ηπειρώτες θα βρίσκονται έως τις 5 Ιουλίου και η πρώτη τους προπόνηση στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας έγινε το απόγευμα χωρίς τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος θα μεταβεί στο Καρπενήσι σε 2-3 ημέρες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αερόβιας ικανότητας και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους, ενώ από το Σάββατο (25/6) θα επιστρέψουν οι παίκτες σε διπλές προπονήσεις.

Αυτό, βέβαια, που καίει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τους Ηπειρώτες είναι να πάρουν παίκτες, αφού, μετά και τη φυγή του Σταύρου Τσουκαλά, το ρόστερ έχει σημαντικά κενά που πρέπει να κλείσουν άμεσα εν όψει Γιουρόπα Λιγκ.

Μοιραστείτε το: