03/03/2025
Μπάσκετ | Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 - 01:22

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Φώτσης

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν για νέο συμβόλαιο έως το 2018

Δεν το κουνάει από τον Παναθηναϊκό... Σε αυτόν θα κλείσει την καριέρα του ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, τα έχει βρει σε όλα για να παραμείνει.

Το συμβόλαιο του 35χρονου εξέπνεε και εξαρχής είχε φανεί πως είναι τόσο δική του πρόθεση να συνεχίσει στους «πράσινους» όσο και της ομάδας, στην οποία θα είναι ο αρχηγός μετά τη φυγή του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Τελικά, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, για τα επόμενα δύο χρόνια ο Έλληνας διεθνής θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και θα συμπληρώσει στο φινάλε 13 χρόνια, στα οποία υπήρχαν και διαλείμματα για να δοκιμάζει την τύχη του στο εξωτερικό.

Το «τριφύλλι» ήθελε, άλλωστε, να κρατήσει τον κορμό των Ελλήνων, στους οποίους θα βασιστεί τη νέα σεζόν, ευελπιστώντας παράλληλα πως θα αποκτήσει τουλάχιστον και έναν ακόμη στη θέση του σέντερ, με τους Γιάννη Μπουρούση και Ίαν Βουγιούκα να είναι οι στόχοι.

Μοιραστείτε το: