Λίγες ημέρες διακοπών έμειναν ακόμα για τους Χανιώτες, οι οποίοι ξεκινούν προπονήσεις
Από εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα βάσανα και στον Πλατανιά, ο οποίος έχει ορίσει την πρώτη συγκέντρωση για τις 29 Ιουνίου με τα εργομετρικά προκειμένου να αρχίσει στη συνέχεια και η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.
Υπενθυμίζεται πως το βασικό στάδιο θα γίνει και φέτος στο Πράεβετς, αφού οι Χανιώτες έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από όσα είχαν βρει εκεί το προηγούμενο καλοκαίρι.
Από εκεί και πέρα, απόλυτη στασιμότητα υπάρχει στα μεταγραφικά με την ομάδα να έχει κάνει από νωρίς τις κινήσεις της και να έχει κλείσει τα κενά της σε μεγάλο βαθμό.
Επί της ουσίας μόνο ένα είναι το ανοιχτό παράθυρο που έχει μείνει, σε περίπτωση που δεν πουληθεί κάποιος παίκτης. Ο λόγος για έναν αριστερό μπακ, ο οποίος θα δίνει ανάσες στον Βάντερσον όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο.