04/03/2025
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 - 11:04

Μένει προς το παρόν ο Λε Ταλέκ

Θα ξεκαθαρίσει οριστικά σε λίγες ημέρες η υπόθεσή του

Συνεχίζει και βλέπουμε... Αυτή η φράση δείχνει την κατάσταση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άντονι Λε Ταλέκ, το θέμα του οποίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Οι Περιστεριώτες εδώ και καιρό έχουν ενημερώσει τον Γάλλο ότι οι πάγιες αποδοχές του θα μειωθούν σε περίπτωση που παραμείνει και απλώς θα υπάρχουν μπόνους σε περίπτωση που βγει η ομάδα στην Ευρώπη ή κατακτήσει το Κύπελλο.

Ο ίδιος και ο εκπρόσωπός του εξακολουθούν να ψάχνουν για ομάδα, η οποία θα είναι σε θέση να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις, αλλά προς το παρόν δεν έχουν βρει αυτό που θέλουν.

Έτσι, ο άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ ήταν κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση του Ατρόμητου και θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μέχρι να βρεθεί αυτό που ψάχνει.

Μοιραστείτε το: