04/03/2025
Ομάδες | Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 - 01:22

Διακοπές τέλος στην Ξάνθη

Αρχίζουν τα... βάσανα και για τους ακρίτες

Tέλος οι διακοπές στην Ξάνθη... Την Κυριακή (3/7) επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς το πρωί της Δευτέρας (4/7) θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις τις οποίες θα ολοκληρώσουν το πρωί της Τρίτης 5 Ιουλίου.

Για το απόγευμα της Δευτέρας, στις 19.30, έχει προγραμματιστεί το πρώτο ραντεβού στο ξενοδοχείο Le Chalet για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τρίτη (5/7).

Υπενθυμίζεται ότι οι προπονήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ενώ το Σάββατο (16/7) η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τη Βέροια στην Ημαθία, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, η ομάδα θα μεταβεί στη Βουλγαρία στις εγκαταστάσεις του «Riu Pravets» όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 29 Ιουλίου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Μοιραστείτε το: