04/03/2025
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 - 11:59

Ευρώπη… οι «Ζωσιμάδες»

Η ΟΥΕΦΑ άναψε «πράσινο φως» για την έδρα των Ηπειρωτών εν όψει του πρώτου αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ

Το «οκ» από την ΟΥΕΦΑ πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα για το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της νέας σεζόν στις 14 Ιουλίου για το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ηπειρώτες με ανακοίνωσή τους τη Δευτέρα (4/7) επιβεβαίωσαν ότι η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα αγωνιστεί κανονικά στη φυσική της έδρα, ενώ ενημέρωσαν ότι τα εισιτήρια του ματς θα τεθούν στην κυκλοφορία την ερχόμενη Παρασκευή (8/7).

Το κείμενο της ανακοίνωσης: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες τόσο της ΠΑΕ όσο και όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων, ο πρώτος ευρωπαϊκός μας αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες".

Τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 08/07. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα τις επόμενες ημέρες».

Μοιραστείτε το: