04/03/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 - 23:14

Νούνο Ρέις: «Γνωστός σε όλο τον κόσμο ο Παναθηναϊκός»

Οι πρώτες εντυπώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του «τριφυλλιού»

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα 24ωρα που αποτελεί μέλος του Παναθηναϊκού, όμως ο Νούνο Ρέις είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη νέα ομάδα του.

Ο Πορτογάλος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Ολλανδία και παρακολουθούν από κοντά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε το «τριφύλλι» μεγάλο κλαμπ, που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, ενώ τόνισε πως του προκάλεσε εντύπωση η νοοτροπία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

«Ολοι ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ, γνωστό σε όλον τον κόσμο. Μου άρεσαν πολύ αυτές οι πρώτες τρεις μέρες μου με την ομάδα. Τούτη τη στιγμή αυτό που χρειάζομαι είναι να καταλάβω τις ιδέες του προπονητή και να παίρνω τις σωστές αποφάσεις μέσα στο γήπεδο. Να μάθω καλύτερα τους νέους συμπαίκτες και τις επόμενες εβδομάδες όλοι μας θα έχουμε έρθει πιο κοντά και θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, για να κάνουμε μια καλή σεζόν».

Ο στόχος σου εδώ με τον Παναθηναϊκό;

«Ολοι ονειρεύονται το πρωτάθλημα. Θα αρχίσουμε επίσημα τη σεζόν και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Μπορείς να αγωνιστείς σε διάφορες θέσεις. Πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να κερδίσεις φανέλα βασικού;

«Ολοι μπορούν να παίξουν στην ομάδα. Εγώ πρέπει να δουλεύω κάθε μέρα και ο κόουτς σε κάθε ματς θα επιλέγει τους καλύτερους έντεκα. Αν είμαι μέσα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αν όχι θα στηρίζω απ’ έξω τους συμπαίκτες μου».

Εχεις μιλήσεις με τον κόουτς Στραματσόνι για το ρόλο που σε υπολογίζει περισσότερο;

«Στη Γαλλία έχω παίξει κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος και δεξιός μπακ. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις και ο κόουτς είναι αυτός που θα αποφασίζει που χρειάζεται να αγωνιστώ… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Μοιραστείτε το: