05/03/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 - 14:03

Πήραν το «οκ» Στάικος και Ευαγγέλου

Οι δύο νεαροί παίκτες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού * Μαζί και ο Ξενόπουλος

Στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (11/7) οι Πασχάλης Στάικος (ΦΩΤΟ) και Στέφανος Ευαγγέλου.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, που ακολούθησαν την αποστολή του «τριφυλλιού» στο Τέχελεν της Ολλανδίας, πήραν το «οκ» από τον Αντρέα Στραματσιόνι, που τους τσέκαρε, να συνεχίσουν το πρόγραμμα με την ανδρική ομάδα.

Επίσης, το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας θα δώσει και ο Βασίλης Ξενόπουλος, ο οποίος είχε συζήτηση με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος του έδωσε έγκριση να συνεχίσει να δουλεύει με τους άλλους τρεις τερματοφύλακες της ομάδας.

Οι υπόλοιποι (Τάσος Χατζηγιοβάννης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Φάνης Μαυρομάτης, Γιάννης Μπουζούκης και Θοδωρής Μίγγος), θα έχουν ρεπό μέχρι την Πέμπτη (14/7) και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν με την ομάδα Νέων.

Μοιραστείτε το: