06/03/2025
Μπάσκετ | Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 - 16:35

Ενίσχυση με Αθανασούλα το Λαύριο

Δεύτερη φετινή προσθήκη για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη

Με τη φανέλα του Λαυρίου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Αθανασούλας, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (13/7).

Ο 29χρονος φόργουορντ (μπορεί να αγωνιστεί και ως γκαρντ) αποτελεί προσωπική επιλογή του Χρήστου Σερέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Αθανασούλα! Ο 29χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας και αποτελεί μία ακόμη προσωπική επιλογή του Χρήστου Σερέλη, την οποία έκανε πράξη η διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Αθανασούλας με ύψους 2.02 μ. καλύπτει κυρίως τη θέση "3" όμως λόγω της σπουδαίας τεχνικής του κατάρτισης μπορεί να αγωνιστεί και ως γκαρντ. Πρόκειται για πολύ έμπειρο αθλητή με παραστάσεις Ευρωλίγκας (με τη φανέλα της ΑΕΚ), ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες.

Το νέο απόκτημα του Λαυρίου ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί και στους Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Πανελευσινιακό και Απόλλων Πατρών. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη τη νέα σεζόν στις προκλήσεις που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι το Λαύριο είχε ήδη αποκτήσει τον Ολλανδό σέντερ Τζίτο Κοκ.

Μοιραστείτε το: