06/03/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 - 22:26

Χωρίς Μιλιβόγεβιτς η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Σέρβος μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο * Στο πρόγραμμα οι Ντομίνγκεζ και Μανιάτης

Την τελευταία του προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ πραγματοποίησε την Πέμπτη (14/7) ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Παρασκευή (15/7) τίθεται αντιμέτωπος με την Κλαμπ Μπριζ.

Με την άφιξη της αποστολής στο προπονητικό, στις 11.:00 τοπική ώρα, έπιασε μία ξαφνική μπόρα που ανάγκασε παίκτες και τεχνικό επιτελείο να μπουν στο γυμναστήριο, προκειμένου να κάνουν την προθέρμανσή τους.

Έπειτα από μόλις 10-15 λεπτά βροχόπτωσης, οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν ξανά στο γήπεδο για να ολοκληρώσουν το ζέσταμά τους.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν 60 λεπτά ή περισσότερο κόντρα στη Βέστερλο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι τακτική και δίτερμα σε κλειστό χώρο.

Θεραπεία ακολούθησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς λόγω μιας ενόχλησης στο δεξί γόνατο από μαρκάρισμα στο φιλικό ματς με τη Βέστερλο.

Αντίθετα, στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι Γιάννης Μανιάτης και Τσόρι Ντομίνγκεζ, ενώ συντηρητικά κινήθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Μοιραστείτε το: