06/03/2025
Ειδήσεις | Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 - 14:32

Στην Αναγέννηση Δερύνειας ο Νατσιόπουλος

Ανακοινώθηκε η συνεργασία μεταξύ του 25χρονου και της κυπριακής ομάδας

Στην Αναγέννηση Δερύνειας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/7).

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο με τη Λαμία την περασμένη σεζόν, αλλά το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε.

Η ανακοίνωση της νέας του ομάδας: «Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Aλέξανδρο Νατσιόπουλου.

Ο Νατσιόπουλος είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Απόλλων Καλαμαριάς ενώ την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Λαμία (20 συμμετοχές - 3 γκολ).

Καλωσορίζουμε τον Aλέξανδρο στην οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα».

Μοιραστείτε το: