Αυτή είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας
Λίγες ημέρες μετά την πρόσληψη του Ντίνου Καλαμπάκου στην τεχνική ηγεσία του, ο Κόροιβος προχώρησε και στην πρώτη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Η ομάδα της Αμαλιάδας ανακοίνωσε την Τρίτη (19/7) την απόκτηση του Αμερικανού Κεν Μπράουν. Πρόκειται για 27χρονο γκαρντ ύψους 1,80 μ., που αγωνιζόταν στη Λιέτουβος Ρίτας.
Η ανακοίνωση του Κόροιβου αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Kendrick Shama "Ken" Brown που αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ, με ύψος 1,80μ.
Ο Κεν Μπράουν γεννήθηκε στις 24/10/89 στο Μιζούρι των ΗΠΑ και στα τέσσερα κολεγιακά του χρόνια αγωνίστηκε σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Southwest Tennessee CC, Cerritos College, Western Kentucky και Philander Smith).
Το 2012 δεν κατάφερε να γίνει επιλογή από κάποια ομάδα στο ντραφτ του NBA με αποτέλεσμα να έρθει στην Ευρώπη. Είχε δοκιμαστεί πριν από 3,5 χρόνια από τον ΑΠΟΕΛ και αγωνίστηκε στις Τζουρμάλα (Λετονία), Νόρκεπινγκ (Σουηδία), Νταμπρόβα (Πολωνία), Γκρόνινγκεν (Ολλανδία), Λιέτουβος (Λιθουανία) και ο Κόροιβος θα είναι ο έκτος του ευρωπαϊκός σταθμός».