07/03/2025
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ | Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 - 14:33

Παράσχος: «Ανταγωνιστικοί και φέτος»

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις δυνατότητες της ομάδας του και την κλήρωση του πρωταθλήματος

Καλύτερη σε σχέση με πέρσι ήταν η κλήρωση του πρωταθλήματος για τον Πλατανιά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος την Τετάρτη (20/7) στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του. 

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε παράλληλα ότι πιστεύει πως οι Κρητικοί θα έχουν και φέτος μια ανταγωνιστική ομάδα, σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το περσινό.

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε τα εξής: «Συγκριτικά με πέρσι που η αρχή για μας ήταν πάρα πολύ δύσκολη, φέτος η κλήρωση είναι πιο ικανοποιητική. Ξεκινάμε με δύο ματς στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό. Την πρώτη αγωνιστική παίζουμε με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς, εκτός από τους βαθμούς, θα τονώσει και ψυχολογικά τους παίκτες. Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα σε ένα, θεωρώ, πιο δυνατό πρωτάθλημα. Εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να έχουμε στο παιχνίδι μας τη διάρκεια που είχαμε και στον περσινό μαραθώνιο».

Μοιραστείτε το: