Στην ομάδα της Ρόδου εντάχθηκε ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ
Παίκτης του Κολοσσού είναι και επίσημα από την Κυριακή (24/7) ο Λάνγκστον Χολ. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ και απόφοιτος του Μέρσερ αγωνίστηκε πέρσι στη Γερμανία με τη Βόννη, με την οποία μέτρησε 4,3 πόντους, 4,1 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ σε 15 παιχνίδια κατά μέσο όρο.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Hall Langston. Ο Langston γεννήθηκε στην Τζόρτζια των ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου του 1991 και είναι ύψους 1,93μ.
Το 2014 αποφοίτησε από το κολέγιο του Mercer και το ίδιο έτος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ιταλία, υπογράφοντας στην Πιστόια.
Την επόμενη σεζόν, πήγε στην Καντού, ενώ τον Δεκέμβριο μετακόμισε στη Γερμανία και στην ομάδα της Βόννης. Εκεί, αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, όπου είχε κατά μέσο όρο 4,3 πόντους, 4,1 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ».