10/03/2025
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 - 16:20

Μαρκόφσκι: «Προσπαθήσαμε να δείξουμε καλό πρόσωπο» (video)

Ο Παναιτωλικός ανέβασε τα στιγμιότυπα από το φιλικό κόντρα στη Φιορεντίνα

Πολύ δυνατό ήταν το πρώτο φιλικό τεστ για τον Παναιτωλικό, ο οποίος ηττήθηκε με 3-0 από τη Φιορεντίνα στην Ιταλία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, το απόγευμα του Σαββάτου (23/7).

Οι Αγρινιώτες έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής και σε αυτό στάθηκε και ο Μάρκο Μαρκόφσκι με δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας στο youtube.

«Αντιμετωπίσαμε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Φιορεντίνα. Πιστεύω ότι η κλάση τους είναι ανώτερη και το έδειξαν. Παρόλα αυτά κι εμείς προσπαθήσαμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για μας και κόντρα σε έναν τόσο καλό αντίπαλο. Σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολο», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος.

Ο πρώην φορ της Κέρκυρας, μάλιστα, έκανε αρχικά και τον μεταφραστή του συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην Κ19 της Σερβίας Νέναντ Τόμοβιτς. Ο παίκτης της Φιορεντίνα χαρακτήρισε καλή ομάδα τον Παναιτωλικό, είπε ότι του έκανε εντύπωση που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και ευχήθηκε τα καλύτερα στα «καναρίνια».

Τέλος, η ΠΑΕ ανέβασε και βίντεο με τα στιγμιότυπα από το φιλικό με τα δύο πρώτα γκολ των Ιταλών, αμφότερα από τον Ζάρατε, να είναι ενδεικτικά της ποιότητάς τους.

Μοιραστείτε το: