Στο παρά πέντε κλείδωσαν οι συμφωνίες για τις αναμετρήσεις με Σεντ Ετιέν και Άλκμααρ
Αμφότερα είχαν μείνει χωρίς τηλεοπτική κάλυψη δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή τους, αλλά τελικά οι φίλαθλοι τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούν να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες την Πέμπτη (28/7) στους αγώνες για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.
Η ΑΕΚ υπενθυμίζεται ότι παίζει στη Γαλλία κόντρα στη Σεντ Ετιέν στις 22.00 και τα δικαιώματα του συγκεκριμένου αγώνα πήρε η Nova (Novasports 2 & Novasports 2 HD θα τον δείξουν). Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο συνδρομητικό θα δείξει και τη ρεβάνς, η οποία θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα.
Όσο για τους Ηπειρώτες, ο OTE TV (OTE TV2 θα το δείξει) εξασφάλισε τα δικαιώματα για τον αγώνα στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ και θα ξεκινήσει στις 21.45.
Παρεμπιπτόντως, από το εν λόγω συνδρομητικό θα μπορούν να δουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού τόσο το εντός έδρας ματς με την ΑΪΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ίδια ημέρα, όσο και το εκτός.