Στην αναμονή για τον Σανσιντίνο και τον Αργεντινό οι Ημαθιώτες * Έρχεται ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ
Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση των Πέδρο Άρτσε, Αλβίν Φόρτες και Κρίστιαν Μίλιεβιτς, αφού και οι τρεις τους προπονήθηκαν την Τρίτη (26/7) υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Βοσνιάδη. Φυσικά, έκαναν ατομικό με τον Ολλανδό να μπαίνει και λίγο μαζί με τους υπόλοιπους.
Έτσι η ενίσχυση της «Βασίλισσας του Βορρά» συνεχίζεται και αναμένεται πλέον να γίνουν και άλλες μεταγραφές άμεσα, αφού από μέρα σε μέρα θα απαντήσουν οι δύο επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι.
Ο ένας είναι ο Αργεντινός φορ, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, και ο άλλος είναι ο Πορτογάλος εξτέμ. Πρόκειται για τον Σανσιντίνο Σίλβα, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και μπορεί να παίξει και ως επιθετικός. Η περίπτωσή του, μάλιστα, μοιάζει πιο εφικτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Τέλος, μπορεί να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (31/7) το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως φαίνεται ότι ο Βοσνιάδης έχει καταλήξει για τις δυνατότητες συγκεκριμένων παικτών και δεν κρίνει απαραίτητο το να τους δει να αγωνίζονται και κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Έχει ζητήσει να γίνει άμεσα ξεσκαρτάρισμα κι έτσι μετά τον Άλμπα, ο οποίος άντεξε μόλις λίγες ημέρες, αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια στις αποχωρήσεις.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ