10/03/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 - 19:27

Η ανατριχιαστική περιγραφή του Ελαμπντελαουί για τον τραυματισμό του

«Άκουσα τον αστράγαλό μου να σπάει», δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού

Με σοκαριστικές λεπτομέρειες αναφέρθηκε στον τραυματισμό του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, παραχωρώντας δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο (30/7) στο νορβηγικό TV2.

Ο άσος του Ολυμπιακού εξιστόρησε την άτυχη στιγμή που έγινε ένα διήμερο πριν από τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του.

Αναλυτικά: «Όλα συνέβησαν σε μια προπόνηση δύο μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου. Πήδηξα στον αέρα σε μια διεκδίκηση της μπάλας και καθώς προσγειώθηκα άκουσα τον αστράγαλό μου να σπάει. Ήταν ένας πολύ οξύς, πολύ άσχημος ήχος και τότε κατάλαβα ότι κάτι πολύ κακό είχε συμβεί.

Είχα περάσει και κατά το παρελθόν δυσκολίες, όμως αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο. Και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο σκέφτεσαι μόνο αρνητικά. Με έπιασαν τα κλάματα. Πήγα απευθείας στο νοσοκομείο και πήρα γρήγορα απαντήσεις. Αυτό μόνο με έκανε να αισθανθώ καλύτερα».

Στη συνέχεια, ανέφερε γιατί το θέμα δεν... κυκλοφόρησε: «Δεν έχω χρόνο για να με λυπούνται. Είπα τι συνέβη μόνο στην οικογένειά μου και σε μερικούς φίλους. Όπως φυσικά και στην ηγεσία της εθνικής Νορβηγίας».

Ερωτηθείς, τέλος, πως πέρασε το καλοκαίρι του, απάντησε: «Βρίσκομαι εδώ και καιρό σε σούπερ δίαιτα και προπονούμαι πιο σκληρά από ποτέ. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ πιο κοντά στην επιστροφή μου από όσο θα νόμιζε κανείς μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό. Μου είπαν ότι θα έμενα εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Τώρα βρίσκομαι στους δυόμιση μήνες, οπότε σκοπεύω να επιστρέψω νωρίτερα. Σίγουρα χρειάζεται και χρόνος για να βρεθώ στο 100% της φυσικής κατάστασης, όμως έχω προπονηθεί πολύ καλά αυτό το καλοκαίρι και αισθάνομαι έτοιμος για να επιστρέψω σύντομα».

Μοιραστείτε το: