Ενδέχεται να παίξει και κόντρα στην Κέρκυρα, με την οποία θα τσεκάρει παίκτες ο Πετράκης
Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα του Σαββάτου (30/7) για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Πετράκη να έχει έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή στη διάθεσή του, τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, για τον οποίο υπενθυμίζεται πως απομένει μόνο η ανακοίνωση.
Ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής και στο φιλικό της Κυριακής (31/7) κόντρα στην Κέρκυρα στους «Ζωσιμάδες».
Αυτό που λένε από την ΠΑΕ είναι πως για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και να είναι και τυπικά καλυμμένοι θα πρέπει να πάρουν άδεια, καθώς τυπικά δεν είναι ακόμα ελεύθερος ο 28χρονος μέχρι να τελειώσει το θέμα της προσφυγής του.
Από εκεί και πέρα, το ματς με τους Φαίακες έρχεται ενδιάμεσα από τα δύο παιχνίδια με την Άλκμααρ και φυσικά ο Πετράκης δεν θα ζορίσει εκείνους που εκτιμά ότι δεν υπάρχει λόγος.
Οι Πέδρο Κόντε, Ντόλοβατς, Μασούρας, Γαρουφαλιάς, Περιστερίδης, Μαυροπάνος και Σκόνδρας εκτός απροόπτου θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Μαμπουλού για να ανεβεί, αλλά και με τους Κούτρη και Δώνη. Ίσως ο Κρητικός τεχνικός να τσεκάρει και κάποιον από τους μικρούς. Υπενθυμίζεται πως τραυματίας είναι ο Νικολιάς.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ